LOGO_RRDS_2017_Small_White.png

2-3 Nëntor 2018

EXPOCITY ALBANIA

Synoni majat e mos u kënaqni me më pak se aq. Aftësi për të rrezikuar? Këmbëngulje të paepur? Disiplinë të hekurt? Etje për më shumë?

Sido që ta quani, të suksesshmit e zotërojnë.

 

Gjeni dhe ju burimin tuaj të fuqisë tek “Rruga Drejt Suksesit”. Një fundjavë për të transformuar gjithçka zhvilluar/shpërthyer/përshkallëzuar më tej potencialin tuaj).

Lexo më shumë...

Disa fjalë për Vasil Naçi

10.jpg

Sipërmarrës i suksesshëm, autor librash, filantrop, Vasili shikon përtej. Një vizion rritje biznesi përtej Ballkanit, investim i vazhdueshëm për zhvillimin e vetes dhe kontribut i parreshtur për komunitetin.

Përgjatë 28 viteve krijoi nga zero shumë sipërmarrje, kuptoi parimet e biznesit, mentalitetin e më të mirëve, ligjësitë e suksesit dhe se si mund të përvetësohen ato prej kujtdo.

Lexo më shumë...

Mendësia

bindjet, aftësitë, vetëbesimi

(Lexo më shumë)

Energjia

emocionet, ndikimi, motivimi

 (Lexo më shumë)

skuadra, kultura, filozofia​

(Lexo më shumë)

Mjedisi

Zbatimi

vendimet, fokusi, rritja

(Lexo më shumë)

Biletat

Argjend

 • Vend në sektorin argjent

 • certifikatë e “Rruga drejt suksesit”

 • materialet e rregjistrimit

 • materialet e trajnimit

 • përkthim simultan në anglisht

 • e-book “Është rruga jonë”

70 €

Gold

 • vend pranë skenës në sektorin gold

 • certifikatë e “Rruga drejt suksesit”

 • hyrje më e shpejtë në sallë

 • rregjistrim i përshpjetuar

 • materialet e rregjistrimit

 • materialet e trajnimit

 • përkthim simultan në anglisht

 • e-book “Është rruga jonë”

110 €

Platin

 • vend pranë skenës në sektorin gold

 • certifikatë e “Rruga drejt suksesit”

 • hyrje më e shpejtë në sallë

 • rregjistrim i përshpjetuar

 • materialet e rregjistrimit

 • materialet e trajnimit

 • përkthim simultan në anglisht

 • e-book “Është rruga jonë”

 • foto personale me Vasil Naçi

 • çantën dhuratë të “Rruga drejt suksesit”

150 €

Ndaje me miqtë:

 • Wix Facebook page
 • Instagram Social Icon
Expo_salla.jpg

Organizator:

Të ardhurat neto nga organizimi i këtij eventi do të shkojnë për bamirësi.

Na kontaktoni:

info@rrugadrejtsuksesit.com

Tel: +355 XXXXXXXX

Success! Message received.