Web_TOP.jpg
LOGO_RRDS_2017_Small_White.png
al_flag.png
eng_flag.png
19-21  Nëntor 2021
Price_107_57_white.png

Event-trajnimi “Rruga Drejt Suksesit”

 

Tre ditë dedikuar transformimit tuaj, me synim rritjen e  cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja.

 

Sfidoni gjendjen aktuale dhe synoni majat e potencialit tuaj!

Lexo më shumë...

ÇELËSI I FUQISË PERSONALE

bindjet, zakonet, synimet, besimi​

Pengesat më të mëdha janë në mendjen tonë dhe jo në mungesën e burimeve.

(Lexo më shumë)

ENERGJIA & VITALITETI

emocionet, zhvillimi, fokusi​

Një nga burimet kryesore të energjisë është zhvillimi i vazhdueshëm i vetes.

(Lexo më shumë)

MJEDISI I DUHUR PËR SUKSES

skuadra, filozofia, kultura, lidershipi

Në çdo ndërveprim, ose ndikojmë, ose ndikohemi

nga të tjerët.

(Lexo më shumë)

DREJT NJË JETE TË JASHTËZAKONSHME

vendimet, motivimi, zbatimi​

Motivimi është rezultat i dëshirës dhe i vullnetit tonë.

(Lexo më shumë)

DISA FJALË PËR VASIL NAÇI

Vasili_2_.jpg
Sipërmarrës i suksesshëm, autor librash, filantrop.

Ai investon vazhdimisht në zhvillimin e vetes dhe kontribuon parreshtur për komunitetin.

Përgjatë 29 viteve ka krijuar mbi 15 sipërmarrje të suksesshme, duke përvetësuar parimet dhe ligjet e suksesit në biznes, mentalitetin e më të mirëve dhe duke i ndarë ato me të tjerët.

Lexo më shumë...

EasyPay Logo_.png

Për të rezervuar biletat, mund të kontaktoni pranë filialeve të MEI Realty dhe

pranë On Time Concept, në zyrat të AGNA Group.

Ndaje me miqtë:

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon

TË FTUAR SPECIALË

PYETJET MË TË SHPESHTA

Cilat janë datat për këtë event-trajnim virtual?


Event-trajnim është treditor. Ai fillon ditën e premte datë 20 Nëntor 2020 dhe përfundon ditën e dielë datë 22 Nëntor 2020.
Cilat janë oraret e event-trajnimit për secilën ditë?


Ky event-trajnim është në transmetim të drejtpërdrejtë online nga e premtja 20 nëntor deri të dielën 22 nëntor në oraret *:

E premte 20 Nëntor 2020

Lidhja e transmetimit: 45 minuta orarit të fillimit

Orari i event-trajnimit: 13.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

E shtunë 21 Nëntor 2020

Lidhja e transmetimit: 45 minuta orarit të fillimit

Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

E dielë 22 Nëntor 2020

Lidhja e transmetimit: 45 minuta orarit të fillimit

Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

“Rruga drejt suksesit” nga Vasil Naçi do të jetë një përvojë gjithëpërfshirëse, ndërvepruese dhe në transmetim të drejtpërdrejtë online. Për të marrë vlerën maksimale nga ky event-trajnim është e rëndësishme të organizoheni duke rezervuar intervalet kohore të secilës ditë, çka do ju mundësojë të jeni të përqendruar dhe të gatshëm për të shijuar çdo moment.

Nëse jeni në një zonë tjetër gjeografike (orë lokale), ju sugjerojmë t’i zhvendosni angazhimet e javës së event-trajnimit, në mënyrë që të përfshiheni tërësisht në këtë event.

*Oraret e event-trajnimit janë të përafërta dhe mund të ndryshojnë.
Si do të lidhem me eventin?


Më datë 18 nëntor në adresën email që keni regjistruar në momentin e blerjes së biletës, juve do t’ju dërgohet një link i cili do të shërbejë për t’u regjistruar në event. Lutemi mbani në vëmendje që ky email do të ketë si subjekt: “REGJISTRIMI ËSHTË TASHMË I HAPUR”.

Në momentin e klikimit të linkut do drejtoheni tek një faqe në të cilën do të plotësoni të dhënat tuaja (emër, mbiemër, adresë email). Është e rëndësishme që të dhënat që do të plotësoni të jenë të sakta dhe të përkojnë me të dhënat e plotësuara në momentin e blerjes së biletës.

Për të garantuar praninë tuaj në event është shumë e rëndësishme që këto të dhëna të mbeten konfidenciale e të mos ndahen me të tjerë, pasi ato do të përdoren si elementë identifikimi përpara se të pranoheni në event-trajnim. Me këto kredenciale sigurohet prania në event vetëm e nje personi, i cili i përdor në momentin e hyrjes në event.

Nëse ky link nuk ju ka ardhur brenda datës 18 Nëntor 2020 në orën 20.00 lutemi të kontaktoni me ne në adresën info@rrugadrejtsuksesit.com ose me mesazh në numrin +355 69 210 0816.
A ka rëndësi cilësia e lidhjes sime në internet?


Po. Që të keni mundësi për të ndjekur eventin pa hasur probleme teknike është e rëndësishme që të keni lidhje interneti të qëndrueshme dhe me shpejtësi të mirë (mbi 5 Mbps).
Në cilën platformë online do zhvillohet ky event-trajnim?


Platforma online që do të përdoret është platforma ZOOM Cloud Meetings. Këshillojmë të keni shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit në pajisjen me të cilën do të ndiqni eventin.
Çfarë duhet të bëj për t'u pranuar në event.


Pasi të jeni pranuar do të klikoni tek butoni “Join Meeting in progress” që hap aplikacionin ZOOM ku ju do të ndiqni këtë event.

Në pajisjet mobile (celularë, tablet, etj.) pasi tw logoheni “Join meeting” do të shfaqen si opsion për të hyrë, aplikacionet Chrome ose Zoom, prej të cilëve ju duhet të zgjidhni opsionin ZOOM.

Nëse trajnimin do e ndiqni nga pajisjet mobile duhet të ndiqni këto hapa, të cilët i gjeni në pjesën majtas poshtë ekranit:

  • Bëni “Join Audio”. Nga dy opsionet që ju dalin zgjidhni “Call Over Internet”
  • Bëni “Start Video”. Për Android duhet të konfigurohen "Settings”, ku të zgjidhni “Allow Zoom to access your audio, video”).

Pranimit në event kërkon përafërsisht 30 minuta, kohë gjatë të cilës ju do të jeni në “dhomën e pritjes” deri në momentin e pranimit. Skuadra jonë do të bëjë më të mirën që pritja juaj të jetë sa më e shkurtër.

Pas lidhjes në platformën ZOOM duhet të testoni zërin (audio) dhe figurën (video) e pajisjes tuaj, të cilat sugjerojmë t’i keni konfiguruar saktësisht.
Si duhet të veproj nëse kredencialet e mia i ka marrë edhe dikush tjetër?


Nëse dikush tjetër ka përdorur të dhënat tuaja për të hyrë në event dhe juve ju mohohet lidhja, atëherë për t‘ju udhëzuar si do të veproni na kontaktoni në adresën email info@rrugadrejtsuksesit.com ose në telefon në numrin +355 69 210 0816.
Mund të përdor të njëjtat kredenciale në pajisje të ndryshme?


Me kredencialet tuaja (emër, mbiemër, adresë email) mund të lidheni me eventin vetëm nga një pajisje (celular, pc). Në qoftë se doni të ndërroni pajisjen duhet të dilni nga lidhja (“leave meeting”) tek pajisja që po përdorni, e më pas të kryeni procesin e pranimit në event në pajisjen tjetër që do të përdorni.
Çfarë duhet të bëj për të patur një cilësi të mirë dëgjimi të eventit?


Sugjerojmë që të përdorni altoparlantë shtesë ose kufje në pajisjen tuaj.
A kam mundësi ta shoh më vonë event-trajnimin, nëse nuk e ndjek dot në transmetim të drejtpërdrejtë?


Ky event-trajnim është i drejtpërdrejtë, pra nuk ka një version që përsëritet. Lutemi t’i kushtoni kohën e nevojshme në kalendarin tuaj ditor. Kjo është një mundësi e pamenduar më parë, për të qenë në kontakt të drejtpërdrejtë me Vasilin, ndërkohë që jeni në komoditetin e shtëpisë suaj.
A është individuale lidhja?


Po, është një link/logim për secilin blerës të biletës RRDS 2020. Ky logim do të jetë unik për secilin mbajtës të biletës dhe nuk mund të përdoret njëkohësisht në më shumë se një pajisje.
A do të kenë pjesëmarrësit materiale trajnimi? Nëse po, kur dhe si do t’i marr ato?


Po. Për çdo pjesëmarrës do të jetë në dispozicion broshura e trajnimit, si dhe materiale grafike do t'ju dërgohen në adresën tuaj në email.
A lejohet regjistrimi apo transmetimi i eventit?


Jo. Ne ju kërkojmë që të mos merrni, regjistroni apo transmetoni asnjë pjesë të këtij event-trajnim. Lutemi të respektoni Vasilin, folësit e ftuar, si dhe të gjithë pjesëmarrësit, duke siguruar me veprimet tuaja që ky mjedis të jetë konfidencial dhe i sigurtë. Kujtdo që e shkel këtë politikë do t’i kërkohet të largohet nga ky event-trajnim dhe do të largohet nga të gjitha grupet.
A do të ketë pushime për ushqim apo kafe?


Edhe pse do të ketë disa pushime gjatë programit, ne ju sugjerojmë të keni përgatitur paraprakisht ushqim ose produkte të konsumit të shpejtë dhe të keni ujë me vete, në mënyrë që të mos humbisni asnjë moment të event-trajnimit. Sigurohuni që të jeni të hidratuar (pini ujë vazhdimisht).
A ka ndonjë kufizim moshe për të ndjekur “Rruga drejt suksesit”?


Jo, Materiali dhe gjuha e përdorur në event-trajnimin “Rruga drejt suksesit” është e përshtatshme për t’u ndjekur në praninë e gjithë familjes, pa përjashtim moshe. Sigurisht një seri konceptesh të fokusuara në fushën e biznesit janë më të përshtatshme për një moshë me madhore.
A do kemi mundësi të ndërveproj dhe t’i drejtoj pyetje Vasilit?


Po. Pikërisht fakti që mund të ndërveprohet me Vasilin (lektorin) pavarësisht se bëhet fjalë për një event-trajnim online në lidhje të drejtpërdrejtë, e bën këtë event unik në llojin e tij.

Në momentet e lidhjes dhe komunikimit me Vasilin, lutemi të mirëkuptoni kohën e nevojshme për të siguruar lidhjen ndërmjet Vasilit dhe pjesëmarrësit që do të komunikojë me të.

KU SHKOJNË TË ARDHURAT E EVENTIT?

Të ardhurat neto nga organizimi i këtij eventi do të shkojnë për bamirësi.

Të ardhurat neto të realizuara nga ky event shkojnë si kontribut për komunitetin, si një tjetër mënyrë tranformimi pozitiv në jetën e  pjesëtarëve të shoqërisë shqiptare.

Si një përpjekje për të kontribuar edhe për shtresat në nevojë të shoqërisë shqiptare, të gjitha të ardhurat neto nga ky event përdoren për projekte bamirësie.

Kështu në përfundim të eventeve të viteve 2016, 2017 dhe 2018, e në bashkëpunim me institucione të specializuara, stafi organizator i programit “Rruga drejt suksesit” ka shqyrtuar dhjetra situata në nevojë për të përzgjedhur më pas rastet që kërkonin ndërhyrje më emergjente.

Këto raste të përzgjedhura kanë qënë ato të institucioneve të kujdesit për fëmijët jetimë në qytetin e Durrësit. Pikërisht këto mjedise, ku jetojnë fëmijë të cilëve jeta u ka rezervuar mungesën e ngrohtësisë prindërore e të vatrës familjare, u vlerësuan dhe më pas u transformuan në “shtëpi familje” duke u krijuar fëmijëve kushte më të përshtatshme për rritjen dhe zhvillimin, element i cili përkon edhe me vetë misionin e programit “Rruga drejt suksesit”.

ALBTELECOM.png
RAIFFEISEN.png

Partnerë:

ALPHA BANK.png
NOBIS LOGO.png
BUNKIST LOGO.png
MEI LOGO.png
iAct LOGO.png
stand up albania LOGO.png
logo duapune.png
TIBO_LOGO.png
DIGIPRINT.png
PANAS Logo.png

Organizatorë:

Na kontaktoni:

info@rrugadrejtsuksesit.com

On Time_logo-03.png

Success! Message received.